Energetische Bodyscan – Animal Spirit

Aanbieding!

Tijdens het Paleo Event kun je bij de stand van Animal Spirit een Energetische Bodyscan laten maken volgens de GDV-methode. Zo’n scan, plus uitgebreide terugkoppeling en interpretatie van de resultaten, kost op het Paleo Event slechts €50,00 in plaats van €99,00. Een heel mooie manier om te bekijken waar je in jouw lifestyle de puntjes op de i kunt zetten, om jezelf nóg beter te gaan voelen.

Human Biofields – zo werkt de scan

De GDV-methode is een computer registratie en analyse systeem van elektro-fotonische uitstraling van verschillende objecten (met name de menselijke vingers).

Deze uitstraling is te “meten” door het plaatsen van objecten of bijvoorbeeld de vingers in het hoog intensieve elektromagnetische veld op de lens van het apparaat. Tijdens een BIO-WELL scan wordt er een zwakke elektrische puls minder dan een milliseconde lang op de vingertoppen of object losgelaten. De reactie op deze stimuli is de vorming van een “elektronenwolk” samengesteld uit biofotonen. De “gloed” van deze “wolk”, die onzichtbaar is voor het menselijk oog, wordt vastgelegd door het BIO WELL camera systeem. Vervolgens wordt deze vertaald en omgezet in grafieken om de energie-, stress- en vitaliteits-parameters zichtbaar te maken. De beelden worden vervolgens toegewezen aan verschillende organen en stelsels van het menselijk lichaam, met name de Chinese energie-meridianen. De studie van de menselijke bio-energievelden (Human Biofields) hoort tot een domein dat lichaam, ziel en geest tot één geheel ziet. Door één GDV-afname krijg je in 15 minuten zicht op je totale gezondheid (emotioneel, mentaal, energetisch en fysiek). De interpretatie ervan neemt echter meer tijd in beslag.

Meer informatie over deze scan vind je op de website van Animal Spirit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *