Veelgestelde vragen

Tickets

Met een ticket voor het Paleo Event heb je:

  • De gehele dag toegang tot het event.
  • Kun je alle lezingen op het hoofdpodium bijwonen.
  • Kun je je inschrijven voor de workshops en kleinere lezingen.
Betaalde tickets kunnen NIET worden gerestitueerd. Wel kun je je ticket overdragen aan iemand anders, zie hieronder voor meer informatie.
Bij de ingang worden tickets gescand. Om dit te kunnen doen hebben wij of een print van je ticket nodig, of een digitaal ticket (bijvoorbeeld op de telefoon, via de Eventbrite app).
We willen iedereen de vrijheid geven om zelf te beslissen wat hij of zij wilt eten tijdens het evenement. Er zijn ruimschoots mogelijkheden om een maaltijd, tussendoortje of drankje te kopen voor een betaalbare prijs. Alle aangeboden voeding en dranken passen uiteraard binnen de paleo leefstijl en zijn vrij van granen, gluten, zuivel en geraffineerde suikers.
Dat kan! Log hiervoor in op je Eventbrite account.
Ja, natuurlijk! Wel ben je zelf verantwoordelijk voor alles wat hierbij komt kijken (i.e. het zoeken van iemand aan wie je het ticket over kunt dragen, en het afhandelen van eventuele kosten). Kun je niemand vinden om je ticket aan over te dragen? Mail dan even naar info@eetpaleo.nl, wij helpen je graag.

Het Event

Op PaleoEvent.nl zullen deze gegevens ruim voor aanvang van het event te vinden zijn. De Koepelhal bevindt zich in ieder geval op 5 minuten lopen van station Tilburg en is daarmee dus zeer goed te bereiken met trein of bus. Ook is er voldoende parkeergelegenheid rondom de locatie.

Gratis parkeren kan op ca. 15 minuten loopafstand van de Koepelhal.

Het evenement is volledig rolstoelvriendelijk, behalve de sportieve workshops.
Het is niet toegestaan om zelf eten mee te nemen. Als je echter last hebt van een sterke voedselallergie en daardoor genoodzaakt bent om eigen eten mee te nemen, dan is dit in overleg met de organisatie uiteraard wel mogelijk.
Er zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen. We raden het daarom af om jonge kinderen mee te nemen naar het evenement. Oudere kinderen die het inhoudelijke programma willen volgen, zijn natuurlijk van harte welkom. Hiervoor hebben zij wel een geldig entreeticket nodig.
We willen iedereen vriendelijk vragen om honden thuis te laten. Er zijn geen voorzieningen voor honden op het evenement.
We adviseren om zelf voldoende contant geld mee te nemen. Er zijn geen pinautomaten in de Koepelhal. Binnen 5 minuten loopafstand van de Koepelhal zijn meerdere pinautomaten te vinden. Bij sommige stands zal het mogelijk zijn om via pin te betalen, maar voor de veiligheid kan hier niet worden bijgepind.
Bij de ingang van de Koepelhal is een onbewaakte garderobe. Het gebruik van de garderobe is op eigen risico.
Heb je een ticket gekocht? Dan word je automatisch op de hoogte gehouden wanneer je je in kunt schrijven voor de workshops en kleinere lezingen. Hierbij kunnen telkens 20-30 persoon aanwezig zijn om ruimte voor persoonlijke aandacht te behouden.

De lezingen op het hoofdpodium (waar onze key-note speakers te vinden zijn) zijn toegankelijk voor iedereen, hier hoef je je niet voor in te schrijven.