De Organisatie

Het Paleo Event wordt met liefde georganiseerd door Marinka Bil, Anne Neijnens en Susan Dullink. Deze jonge vrouwen hebben alledrie een passie voor gezonde voeding en het inspireren van mensen om alles uit het leven te halen.

Na een bezoek aan Paleo F(x) in Amerika vond Marinka dat het tijd werd voor een soortgelijk evenement in Nederland. Marinka, Anne en Susan hebben daarom de handen ineen geslagen om van het eerste Paleo Event een geweldige dag te maken!

Wie zijn wij?

Marinka Bil

Marinka is dé Paleo-foodie van Nederland. Ze is oprichtster van het bekende blog EetPaleo.nl, kookboekenschrijfster en hoofdredactrice van Paleo Magazine. Ze is het stralende voorbeeld van hoe de Paleo leefstijl je superfit maakt en laat dat op een praktische en eenvoudige manier zien. Haar uitgangspunt: Paleo is makkelijk, leuk en lekker!

Anne Neijnens

Anne is de rechterhand van Marinka. Ze ondersteunt Marinka bij de klantenservice en het regelen van allerlei praktische zaken. Daarnaast is Anne ontzettend ondernemend, reislustig en creatief. Ze heeft een eigen podcast en helpt beginnende ondernemers het beste uit henzelf te halen vanuit hun innerlijke kracht.

Susan Dullink

Social media, SEO en online marketing; daar draait Susan haar hand niet voor om. Ze is de stille kracht achter de marketing en communicatie van EetPaleo.nl en alle andere creatieve uitspattingen van Marinka. Daarnaast deelt ze sinds vier jaar op MesaVerdeblog.nl haar eigen zoektocht naar een leuker en simpeler leven met recepten, video’s en persoonlijke verhalen.

Tijdens het evenement

Op de dag van het Paleo Event zijn Anne en Susan aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden, hulp te bieden en vragen over het evenement te beantwoorden.

Marinka is de hele dag beschikbaar om lezers te ontmoeten, inhoudelijke vragen te beantwoorden en is onderdeel van het Paleo bloggerspanel.

We hebben er zin in!
– Marinka, Anne en Susan